Kopen

Share

(Bijna) overtuigd om een WallTrailer te kopen?

Zie onderaan deze pagina, maar nog snel enkele weetjes

UPDATE: Nieuwe prijzen van toepassing vanaf 14/05/2018

Opklapbaar

We kunnen de Walltrailer opklappen en tegen een muur plaatsen waarna hij nog maar 38 cm diep is en slechts 200 cm hoog is. Het is ook mogelijk de aanhangwagen op een sidemover (trolly) te plaatsen waardoor hij ook zijdelings te verplaatsen is.

Kantelen met oprijmogelijkheden

De Walltrailer is kantelbaar wanneer hij achter de auto zit waardoor hij zeer geschikt is voor het vervoeren van fietsen, motoren en zelfs grasmaaiers en quads behoren tot de mogelijkheden. Maar ook bij het vervoer van zand of tuinafval is het zeer makkelijk leegscheppen wanneer de aanhangwagen gekiept staat.

Licht en wendbaar

Iedereen kan de aanhanger bedienen. Het is niet nodig om zwaar te tillen of hard te drukken. De aanhanger is licht gebouwd en makkelijk te manoeuvreren. Ook het opklappen is kinderspel.

Multifunctioneel

De aanhanger kan zo uitgerust worden dat hij precies doet wat u wilt, of het nu voor een fiets, grasmaaier, motor of gewoon tuinafval is. De aanhangwagen is zo aan te passen dat dit geen probleem is.

Een WallTrailer kopen bij een officiële verdeler?

Dit kan bij OVR aanhangwagens en toebehoren te Zwevegem (West-Vlaanderen).  De prijs van de WallTrailer en zijn toebehoren vindt u online bij uw dealer, alsook op de website van de importeur.

Online kopen?

Binnenkort kunt u uw WallTrailer ook online kopen op aanhangwagenshop.com